Menu

Wskaż swoje województwo
i miasto a my dopasujemy ofertę.
Menu dla diety WYBÓR MENU dostępne jest w formularzu zamówień lub z poziomu PANELU KLIENTA
Menu dla diety WYBÓR MENU dostępne jest w formularzu zamówień lub z poziomu PANELU KLIENTA
Menu dla diety WYBÓR MENU dostępne jest w formularzu zamówień lub z poziomu PANELU KLIENTA
Menu dla diety WYBÓR MENU dostępne jest w formularzu zamówień lub z poziomu PANELU KLIENTA
Menu dla diety WYBÓR MENU dostępne jest w formularzu zamówień lub z poziomu PANELU KLIENTA
Menu dla diety WYBÓR MENU dostępne jest w formularzu zamówień lub z poziomu PANELU KLIENTA
Śniadanie:
Sałatka z pieczonym indykiem, gruszką i suszoną żurawiną
II śniadanie:
(Tajlandia) Tapioka z musem ananas-mango
Obiad:
Kurczak w sosie pomidorowym z żółtym ryżem
Podwieczorek:
Zielony koktajl z natką pietruszki i kiwi
Kolacja:
Pełnoziarniste penne w sosie szpinakowym
Śniadanie:
Truskawkowa owsianka z czekoladą
II śniadanie:
Tradycyjna zupa pomidorowa z makaronem orzo
Obiad:
Schab w sosie myśliwskim z kaszą gryczaną i surówką z kapusty z chrzanem
Podwieczorek:
Cieciorella-czekoladowy krem z cieciorki z waflami
Kolacja:
Pieczarkowa pasta z soczewicy z chlebkiem i sałatą
Śniadanie:
Hummus pomidorowy z ogórkami i chlebkiem
II śniadanie:
Deser banoffee
Obiad:
(Tajlandia) Kurczak massaman curry z ryżem jaśminowym i fasolką szparagową
Podwieczorek:
Krem z kalafiora i selera z prażoną ciecierzycą
Kolacja:
(Meksyk) Quesadillas z chili con carne i sosem chamoy
Śniadanie:
Croissant z bakaliowym twarożkiem
II śniadanie:
Sałatka z buraczkami, serem feta i żurawiną
Obiad:
(Włochy) Gnocchi bolognese
Podwieczorek:
Fit sernik z brzoskwiniami
Kolacja:
Kaszotto z pesto z jarmużu, zielonymi warzywami i granatem
Śniadanie:
Jaglanka na mleku z musem gruszkowym i jagodami goji
II śniadanie:
Zupa z marchewką, brokułami, cukinią i soczewicą
Obiad:
Drobiowy stroganow z porem, pieczarkami i śmietanką z kaszą pęczak i surówką colesław
Podwieczorek:
Sałatka caprese z ciecierzycą i bazyliowym pesto
Kolacja:
Twarożek z papryką, chilli i szpinakiem z chlebkiem
Śniadanie:
(Grecja) Pasta z sera greckiego z oliwkami z bułeczką i pomidorkami
II śniadanie:
Koktajl jarmużowo-ananasowy
Obiad:
Bitki wieprzowe w sosie własnym z kaszą i surówką z ogórka
Podwieczorek:
Czekoladowo-pomarańczowy pudding chia
Kolacja:
Chole palak ze szpinakiem i ciecierzycą z brązowym ryżem i fasolką szparagową
Śniadanie:
Tortilla z pieczonym tofu, sosem majonezowym z chilli i warzywami
II śniadanie:
(Tajlandia) Tapioka z musem ananas-mango
Obiad:
Ciecierzyca w sosie pomidorowym z cukinią z ryżem długoziarnistym
Podwieczorek:
Zielony koktajl z natką pietruszki i kiwi
Kolacja:
Pełnoziarniste penne w sosie szpinakowym
Śniadanie:
Truskawkowa owsianka z czekoladą
II śniadanie:
Tradycyjna zupa pomidorowa z makaronem orzo
Obiad:
Kotlety jaglane z żółtym serem z sosem mole verde, puree ziemniaczanym i surówką z kapusty z chrzanem
Podwieczorek:
Cieciorella-czekoladowy krem z cieciorki z waflami
Kolacja:
Pieczarkowa pasta z soczewicy z chlebkiem i sałatą
Śniadanie:
Hummus pomidorowy z ogórkami i chlebkiem
II śniadanie:
Deser banoffee
Obiad:
Gnocchi w sosie pieczarkowym z surówką z papryką
Podwieczorek:
Krem z kalafiora i selera z prażoną ciecierzycą
Kolacja:
Sałatka z selerem konserwowym, serem żółtym i ananasem
Śniadanie:
Croissant z bakaliowym twarożkiem
II śniadanie:
Sałatka z buraczkami, serem feta i żurawiną
Obiad:
(Włochy) Pasta alla norma- pełnoziarnisty makaron z bakłażanem i pomidorami
Podwieczorek:
Fit sernik z brzoskwiniami
Kolacja:
Kaszotto z pesto z jarmużu, zielonymi warzywami i granatem
Śniadanie:
Jaglanka na mleku z musem gruszkowym i jagodami goji
II śniadanie:
Zupa z marchewką, brokułami, cukinią i soczewicą
Obiad:
Kotleciki sojowe z salsą z ananasem, pieczonymi ziemniaczkami i surówką colesław
Podwieczorek:
Sałatka caprese z ciecierzycą i bazyliowym pesto
Kolacja:
Twarożek z papryką, chilli i szpinakiem z chlebkiem
Śniadanie:
(Grecja) Pasta z sera greckiego z oliwkami z bułeczką i pomidorkami
II śniadanie:
Koktajl jarmużowo-ananasowy
Obiad:
Marchewkowe nuggetsy z kaszy jaglanej z sosem serowym i bukietem warzyw
Podwieczorek:
Czekoladowo-pomarańczowy pudding chia
Kolacja:
Chole palak ze szpinakiem i ciecierzycą z brązowym ryżem i fasolką szparagową
Śniadanie:
Sałatka z pieczonym indykiem, gruszką i suszoną żurawiną
II śniadanie:
Cytrynowa pasta z zielonego groszku z chrupkim chlebkiem
Obiad:
Kurczak w sosie pomidorowym z żółtym ryżem
Podwieczorek:
Zupa krem z cukinii z serkiem i słonecznikiem
Kolacja:
Pełnoziarniste penne w sosie szpinakowym
Śniadanie:
Truskawkowa owsianka z czekoladą
II śniadanie:
Tradycyjna zupa pomidorowa z makaronem orzo
Obiad:
Schab w sosie myśliwskim z kaszą gryczaną i surówką z kapusty z chrzanem
Podwieczorek:
Cieciorella-czekoladowy krem z cieciorki z waflami
Kolacja:
Tarta z kurczakiem, szpinakiem, suszonymi pomidorami i mozzarellą
Śniadanie:
Hummus pomidorowy z ogórkami i chlebkiem
II śniadanie:
Deser banoffee
Obiad:
(Tajlandia) Kurczak massaman curry z ryżem jaśminowym i fasolką szparagową
Podwieczorek:
Smoothie z kefirem i jagodami
Kolacja:
(Meksyk) Quesadillas z chili con carne i sosem chamoy
Śniadanie:
Pasta jajeczna z szynką, papryką i szczypiorkiem z chlebkiem pełnoziarnistym
II śniadanie:
Serek straciatella z owocami jagodowymi
Obiad:
(Włochy) Gnocchi bolognese
Podwieczorek:
Fit sernik z brzoskwiniami
Kolacja:
Sałatka z grzankami i serem cheddar
Śniadanie:
Jaglanka na mleku z musem gruszkowym i jagodami goji
II śniadanie:
Tortilla po włosku z szynką
Obiad:
Drobiowy stroganow z porem, pieczarkami i śmietanką z kaszą pęczak i surówką colesław
Podwieczorek:
Sałatka caprese z ciecierzycą i bazyliowym pesto
Kolacja:
Twarożek z papryką, chilli i szpinakiem z chlebkiem
Śniadanie:
(Grecja) Pasta z sera greckiego z oliwkami z bułeczką i pomidorkami
II śniadanie:
Sałatka z wędzonym kurczakiem, kukurydzą i fasolką
Obiad:
Bitki wieprzowe w sosie własnym z kaszą i surówką z ogórka
Podwieczorek:
Czekoladowo-pomarańczowy pudding chia
Kolacja:
Tagliatelle z łososiem, groszkiem i mascarpone
Śniadanie:
Jajko na twardo i bekon na sałacie z sosem tatarskim i bagietką
Obiad:
Kurczak w sosie pomidorowym z żółtym ryżem
Kolacja:
Zupa krem z cukinii z serkiem i słonecznikiem
Śniadanie:
Tosty francuskie z serkiem waniliowym i dżemem
Obiad:
Schab w sosie myśliwskim z kaszą gryczaną i surówką z kapusty z chrzanem
Kolacja:
Pieczarkowa pasta z soczewicy z chlebkiem i sałatą
Śniadanie:
Hummus pomidorowy z ogórkami i chlebkiem
Obiad:
(Hiszpania) Fajitas z karkówką z ryżem jaśminowym i sałatą
Kolacja:
Gnocchi w sosie pieczarkowym z surówką z papryką
Śniadanie:
Croissant z bakaliowym twarożkiem
Obiad:
Pulpeciki w sosie carbonara z puree ziemniaczanym i surówką kopenhaską
Kolacja:
Sałatka z grzankami i serem cheddar
Śniadanie:
Letnia sałatka z jajkiem na twardo i kalarepką
Obiad:
Drobiowy stroganow z porem, pieczarkami i śmietanką z kaszą pęczak i surówką colesław
Kolacja:
Frankfurterki z domowym ketchupem, bagietką i ogórkami
Śniadanie:
Chałka z serkiem z cynamonem i czekoladą z dodatkiem kiwi
Obiad:
Bitki wieprzowe w sosie własnym z kaszą i surówką z ogórka
Kolacja:
Sałatka z wędzonym kurczakiem, kukurydzą i fasolką
Śniadanie:
Jajko na twardo i bekon na sałacie z sosem tatarskim
Obiad:
Pieczona ryba pod warzywną pierzynką z surówką z młodej kapusty
Kolacja:
Zupa krem z cukinii z serkiem i słonecznikiem
Śniadanie:
Frittata z szynką, szpinakiem i porem z sosem koperkowym i pomidorkami
Obiad:
(Indie) Kurczak Korma z brokułami w migdałach
Kolacja:
Sałatka z mozzarellą, oliwkami i orzechami
Śniadanie:
Zielony twarożek z pestkami dyni i chlebkiem z cukinii
Obiad:
(Hiszpania) Fajitas z karkówką z dodatkiem sałaty
Kolacja:
Sałatka z selerem konserwowym, serem żółtym i ananasem
Śniadanie:
Keto naleśniki kokosowe z makiem, waniliowym mascarpone i owocami leśnymi
Obiad:
Pulpeciki w sosie carbonara z surówką kopenhaską
Kolacja:
Dorsz w sosie porowym z warzywami na parze z czosnkiem
Śniadanie:
Kawowy serek z mascarpone, keto granolą i malinami
Obiad:
Drobiowy stroganow z porem, pieczarkami i śmietanką z surówką colesław
Kolacja:
Frankfurterki z domowym ketchupem i ogórkami
Śniadanie:
(Grecja) Pasta z sera greckiego z oliwkami i słupkami warzyw
Obiad:
Curry z indykiem, mleczkiem kokosowym i warzywami
Kolacja:
Zapiekanka z batatami, brukselką i boczkiem
Śniadanie:
Sałatka z pieczonym indykiem, gruszką i suszoną żurawiną
II śniadanie:
Cytrynowa pasta z zielonego groszku z chrupkim chlebkiem
Obiad:
Kurczak w sosie pomidorowym z żółtym ryżem
Podwieczorek:
Zielony koktajl z natką pietruszki i kiwi
Kolacja:
Pełnoziarniste penne w sosie szpinakowym
Śniadanie:
Truskawkowa owsianka z czekoladą
II śniadanie:
Tradycyjna zupa pomidorowa z makaronem orzo
Obiad:
Schab w sosie myśliwskim z kaszą gryczaną i surówką z kapusty z chrzanem
Podwieczorek:
Blondie z białej fasoli z malinami
Kolacja:
Pieczarkowa pasta z soczewicy z chlebkiem i sałatą
Śniadanie:
Pełnoziarniste placuszki z brzoskwiniami i serkiem z owocami leśnymi
II śniadanie:
Pieczone warzywa z balsamico i serem mozzarella
Obiad:
(Tajlandia) Kurczak massaman curry z ryżem jaśminowym i fasolką szparagową
Podwieczorek:
Krem z kalafiora i selera z prażoną ciecierzycą
Kolacja:
Sałatka z selerem konserwowym, serem żółtym i ananasem
Śniadanie:
Pasta jajeczna z szynką, papryką i szczypiorkiem z chlebkiem pełnoziarnistym
II śniadanie:
Serek straciatella z owocami jagodowymi
Obiad:
(Włochy) Pasta alla norma- pełnoziarnisty makaron z bakłażanem i pomidorami
Podwieczorek:
Smoothie z truskawkami, grejpfrutem, jabłkiem i imbirem
Kolacja:
Sałatka z grzankami i serem cheddar
Śniadanie:
Letnia sałatka z jajkiem na twardo i kalarepką
II śniadanie:
Zupa z marchewką, brokułami, cukinią i soczewicą
Obiad:
Drobiowy stroganow z porem, pieczarkami i śmietanką z kaszą pęczak i surówką colesław
Podwieczorek:
Budyń orkiszowy z porzeczkową frużeliną i wiórkami kokosowymi
Kolacja:
Twarożek z papryką, chilli i szpinakiem z chlebkiem
Śniadanie:
(Grecja) Pasta z sera greckiego z oliwkami z bułeczką i pomidorkami
II śniadanie:
Koktajl jarmużowo-ananasowy
Obiad:
Marchewkowe nuggetsy z kaszy jaglanej z sosem serowym i bukietem warzyw
Podwieczorek:
Czekoladowo-pomarańczowy pudding chia
Kolacja:
Chole palak ze szpinakiem i ciecierzycą z brązowym ryżem i fasolką szparagową
Śniadanie:
Tortilla z pieczonym tofu, sosem majonezowym z chilli i warzywami
II śniadanie:
Cytrynowa pasta z zielonego groszku z chrupkim chlebkiem
Obiad:
Pieczona ryba pod warzywną pierzynką z surówką z młodej kapusty i batatami
Podwieczorek:
Zielony koktajl z natką pietruszki i kiwi
Kolacja:
Pełnoziarniste penne w sosie szpinakowym
Śniadanie:
Frittata z szynką, szpinakiem i porem z sosem koperkowym i pomidorkami
II śniadanie:
Frytki z batata i pietruszki z sosem jogurtowym curry
Obiad:
Schab w sosie myśliwskim z kaszą gryczaną i surówką z kapusty z chrzanem
Podwieczorek:
Blondie z białej fasoli z malinami
Kolacja:
Pieczarkowa pasta z soczewicy z chlebkiem i sałatą
Śniadanie:
Pełnoziarniste placuszki z brzoskwiniami i serkiem z owocami leśnymi
II śniadanie:
Pieczone warzywa z balsamico i serem mozzarella
Obiad:
(Tajlandia) Kurczak massaman curry z brązowym ryżem i fasolką szparagową
Podwieczorek:
Krem z kalafiora i selera z prażoną ciecierzycą
Kolacja:
(Meksyk) Quesadillas z chili con carne i sosem chamoy
Śniadanie:
Pasta jajeczna z szynką, papryką i szczypiorkiem z chlebkiem pełnoziarnistym
II śniadanie:
Serek straciatella z owocami jagodowymi
Obiad:
(Włochy) Pasta alla norma- pełnoziarnisty makaron z bakłażanem i pomidorami
Podwieczorek:
Smoothie z truskawkami, grejpfrutem, jabłkiem i imbirem
Kolacja:
Kaszotto z pesto z jarmużu, zielonymi warzywami i granatem
Śniadanie:
Letnia sałatka z jajkiem na twardo i kalarepką
II śniadanie:
Tortilla po włosku z szynką
Obiad:
Drobiowy stroganow z porem, pieczarkami i śmietanką z kaszą pęczak i surówką colesław
Podwieczorek:
Budyń orkiszowy z porzeczkową frużeliną i wiórkami kokosowymi
Kolacja:
Twarożek z papryką, chilli i szpinakiem z chlebkiem
Śniadanie:
(Grecja) Pasta z sera greckiego z oliwkami z bułeczką i pomidorkami
II śniadanie:
Sałatka z wędzonym kurczakiem, kukurydzą i fasolką
Obiad:
Bitki wieprzowe w sosie własnym z kaszą i surówką z ogórka
Podwieczorek:
Czekoladowo-pomarańczowy pudding chia
Kolacja:
Chole palak ze szpinakiem i ciecierzycą z brązowym ryżem i fasolką szparagową
Śniadanie:
Tortilla z pieczonym tofu, sosem majonezowym z chilli i warzywami
II śniadanie:
(Tajlandia) Tapioka z musem ananas-mango
Obiad:
Pieczona ryba pod warzywną pierzynką z surówką z młodej kapusty i batatami
Podwieczorek:
Zielony koktajl z natką pietruszki i kiwi
Kolacja:
Pełnoziarniste penne w sosie szpinakowym
Śniadanie:
Truskawkowa owsianka z czekoladą
II śniadanie:
Tradycyjna zupa pomidorowa z makaronem orzo
Obiad:
Kotlety jaglane z żółtym serem z sosem mole verde, puree ziemniaczanym i surówką z kapusty z chrzanem
Podwieczorek:
Cieciorella-czekoladowy krem z cieciorki z waflami
Kolacja:
Pieczarkowa pasta z soczewicy z chlebkiem i sałatą
Śniadanie:
Hummus pomidorowy z ogórkami i chlebkiem
II śniadanie:
Deser banoffee
Obiad:
Gnocchi w sosie pieczarkowym z surówką z papryką
Podwieczorek:
Krem z kalafiora i selera z prażoną ciecierzycą
Kolacja:
Roladki z ciasta szpinakowego z twarożkiem czosnkowym i wędzonym łososiem
Śniadanie:
Croissant z bakaliowym twarożkiem
II śniadanie:
Sałatka z buraczkami, serem feta i żurawiną
Obiad:
(Włochy) Pasta alla norma- pełnoziarnisty makaron z bakłażanem i pomidorami
Podwieczorek:
Fit sernik z brzoskwiniami
Kolacja:
Dorsz w sosie porowym z puree i warzywami na parze z czosnkiem
Śniadanie:
Jaglanka na mleku z musem gruszkowym i jagodami goji
II śniadanie:
Zupa z marchewką, brokułami, cukinią i soczewicą
Obiad:
Miruna z salsą z ananasem, pieczonymi ziemniaczkami i surówką colesław
Podwieczorek:
Sałatka caprese z ciecierzycą i bazyliowym pesto
Kolacja:
Twarożek z papryką, chilli i szpinakiem z chlebkiem
Śniadanie:
(Grecja) Pasta z sera greckiego z oliwkami z bułeczką i pomidorkami
II śniadanie:
Koktajl jarmużowo-ananasowy
Obiad:
Marchewkowe nuggetsy z kaszy jaglanej z sosem serowym i bukietem warzyw
Podwieczorek:
Czekoladowo-pomarańczowy pudding chia
Kolacja:
Tagliatelle z łososiem, groszkiem i mascarpone
Przykładowe menu:
Sok 1: Pomarańcza 100%
Sok 2: Grapefruit 100%
Sok 3: Mojito
Sok 4: Jabłko, pietruszka, cytryna
Sok 5: 100% Marchew
Sok 6: Burak, jabłko
Menu zalezne jest od sezonu oraz dostępności najświeższych warzyw i owoców.
Przykładowe menu:
Sok 1: Pomarańcza 100%
Sok 2: Grapefruit 100%
Sok 3: Mojito
Sok 4: Jabłko, pietruszka, cytryna
Sok 5: 100% Marchew
Sok 6: Burak, jabłko
Menu zalezne jest od sezonu oraz dostępności najświeższych warzyw i owoców.
Przykładowe menu:
Sok 1: Pomarańcza 100%
Sok 2: Grapefruit 100%
Sok 3: Mojito
Sok 4: Jabłko, pietruszka, cytryna
Sok 5: 100% Marchew
Sok 6: Burak, jabłko
Menu zalezne jest od sezonu oraz dostępności najświeższych warzyw i owoców.
Przykładowe menu:
Sok 1: Pomarańcza 100%
Sok 2: Grapefruit 100%
Sok 3: Mojito
Sok 4: Jabłko, pietruszka, cytryna
Sok 5: 100% Marchew
Sok 6: Burak, jabłko
Menu zalezne jest od sezonu oraz dostępności najświeższych warzyw i owoców.
Przykładowe menu:
Sok 1: Pomarańcza 100%
Sok 2: Grapefruit 100%
Sok 3: Mojito
Sok 4: Jabłko, pietruszka, cytryna
Sok 5: 100% Marchew
Sok 6: Burak, jabłko
Menu zalezne jest od sezonu oraz dostępności najświeższych warzyw i owoców.
Przykładowe menu:
Sok 1: Pomarańcza 100%
Sok 2: Grapefruit 100%
Sok 3: Mojito
Sok 4: Jabłko, pietruszka, cytryna
Sok 5: 100% Marchew
Sok 6: Burak, jabłko
Menu zalezne jest od sezonu oraz dostępności najświeższych warzyw i owoców.