Menu

Wskaż swoje województwo
i miasto a my dopasujemy ofertę.
Śniadanie
Ciabatta bolońska z pieczonym indykiem, serkiem bazyliowym i świeżymi warzywami
II śniadanie
Waniliowy pudding chia z musem truskawkowym
Obiad
Włoski makaron carbonara z boczkiem, rukolą i płatkami parmezanu
Podwieczorek
Czekoladowe ciasto z ciecierzycy
Kolacja
Pierogi ukraińskie z okrasą i warzywami
Śniadanie
Pancakes z twarożkiem waniliowym i truskawkami
II śniadanie
Zupa krem z cukini
Obiad
Pieczony schab z sosem własnym, tłuczonymi ziemniakami i surówką z buraków
Podwieczorek
Kruszone ciasto marchewkowe z jogurtem cynamonowym i orzechami włoskimi
Kolacja
Sałatka Gyros z kurczakiem, ogórkiem konserwowym, czerwona cebulką i sosem czosnkowy
Śniadanie
Muffiny jajeczne z wazywami, serem feta, bułeczką pełnoziarnistą, sosem chrzanowym i marchewką
II śniadanie
Pieczona owsianka z masłem orzechowym i bananami
Obiad
Kurczak w sosie słodko-kwaśnym z ryżem basmati i surówką z rzepy
Podwieczorek
Sernik Snickers
Kolacja
Faszerowana papryka z sosem ziołowym posypana natką pietruszki
Śniadanie
Tatar z suszonych pomidorów z pieczywem razowym i surówką szwedzką
II śniadanie
Mini sałatka grecka z oliwkami i serem feta
Obiad
Pieczeń rzymska ala kebab z ziemniaczkami i surówką waldorf
Podwieczorek
Sypana szarlotka
Kolacja
Makaron a’la bolognese z czerwoną soczewicą, parmezanem i rukolą spaghetti pełnoziarniste
Śniadanie
Smalczyk z fasoli z bułeczką z ziarnami i świeżymi warzywami
II śniadanie
Owoce pod owsianą kruszonką
Obiad
Kurczak pod pieczarkową pierzynką z ryżem z groszkiem i surówką z białej kapusty
Podwieczorek
Ciasto porzeczkowy las
Kolacja
Hiszpański kociołek z chorizo i ciecierzycą
Śniadanie
Naleśniki z twarożkiem daktylowo-bananowym z sosem wiśniowym
II śniadanie
Krem z pomidorów z pieczonym czosnkiem i oliwą ziołową
Obiad
Udko z kurczaka w miodzie z rozmarynem z kaszą bulgur i mizerią
Podwieczorek
Ciasto śnieżny puch
Kolacja
Panini caprese z szarpaną mozzarellą, szynką drobiową, pomidorami i zielonym pesto
Śniadanie
Medialony z warzywami i boczkiem podawane z pieczywem razowym i jogurtem koperkowym
II śniadanie
Pudding z tapioki z frużeliną truskawkowo-wiśniową i płatkami migdałów
Obiad
Szynka w sosie śliwkowym z kaszą pęczak i surówką z marchewki i pora
Podwieczorek
Trufle czekoladowo- orzechowe
Kolacja
Babka ziemniaczana z sosem chrzanowym i ogórkiem kiszonym
Śniadanie
Pudding orkiszowy na słodko z frużeliną truskawkową i płatkami migdałów
II śniadanie
Buraczana pasta z fasoli z pieczywem chrupkim pełnoziarnistym i warzywami
Obiad
Burgery z kaszy bulgur i marchewki z sezamem z pieczonymi ziemniaczkami i colesławem
Podwieczorek
Czekoladowe ciasto z ciecierzycy
Kolacja
Wegańska sałatka makaronowa z pieczarkami
Śniadanie
Pancakes z twarożkiem waniliowym i truskawkami
II śniadanie
Zupa krem z cukini
Obiad
Wegański gulasz węgierski z ryżem brązowym i marchewką na parze
Podwieczorek
Kruszone ciasto marchewkowe z jogurtem cynamonowym i orzechami włoskimi
Kolacja
Sałatka z selerem naciowym, ziołowym omletem jajecznym i pestkami dyni
Śniadanie
Pasta z czerwonej kapusty z pieczywem razowym i żółtą papryką
II śniadanie
Pieczona owsianka z masłem orzechowym i bananami
Obiad
Wegańskie leczo z wędzonym tofu i kaszą bulgur
Podwieczorek
Sernik Snickers
Kolacja
Fasolka szparagowa z orzechami włoskimi i serem feta z pieczywem tartinkowym
Śniadanie
Tatar z suszonych pomidorów z pieczywem razowym i surówką szwedzką
II śniadanie
Mini sałatka grecka z oliwkami i serem feta
Obiad
Marokański gulasz z ciecierzycy z kaszą kuskus z papryką i kolendrą
Podwieczorek
Sypana szarlotka
Kolacja
Makaron a’la bolognese z czerwoną soczewicą, parmezanem i rukolą spaghetti pełnoziarniste
Śniadanie
Smalczyk z fasoli z bułeczką z ziarnami i świeżymi warzywami
II śniadanie
Owoce pod owsianą kruszonką
Obiad
Pełnoziarniste spaghetti z fasolą w pomidorach z rukolą
Podwieczorek
Ciasto porzeczkowy las
Kolacja
Wegańska sałatka gyros z tofu
Śniadanie
Naleśniki z twarożkiem daktylowo-bananowym z sosem wiśniowym
II śniadanie
Krem z pomidorów z pieczonym czosnkiem i oliwą ziołową
Obiad
BBQ pulled carrot czyli burger z rwaną marchewką w sosie BBQ
Podwieczorek
Ciasto śnieżny puch
Kolacja
Kanapki z gruszką i serem camembert podane ze świeżymi warzywami i sosem żurawinowym
Śniadanie
Warzywna pasta z ciecierzycy z pieczywem razowym i ogórkiem kiszonym
II śniadanie
Pudding z tapioki z frużeliną truskawkowo-wiśniową i płatkami migdałów
Obiad
Curry z grochu i marchewki z ryżem brązowym
Podwieczorek
Trufle czekoladowo- orzechowe
Kolacja
Babka ziemniaczana z sosem chrzanowym i ogórkiem kiszonym
Śniadanie
Czekoladowa owsianka z siemieniem lnianym, twarożkiem cynamonowym i pieczonymi śliwkami
II śniadanie
Waniliowy pudding chia z musem truskawkowym
Obiad
Indyk z żółtym ryżem curry i warzywami
Podwieczorek
Czekoladowe ciasto z ciecierzycy
Kolacja
Pasta z tofu i suszonymi pomidorami z pieczywem razowym i ogórkiem kiszonym
Śniadanie
Naleśniki pełnoziarniste ze szpinakiem, serem feta i pomidorkami koktajlowymi
II śniadanie
Jogurt straciatella z musli orzechowym
Obiad
Pieczony schab z sosem własnym, tłuczonymi ziemniakami i surówką z buraków
Podwieczorek
Patyczki warzywne z dipem z sera feta
Kolacja
Kanapki z pieczoną piersią indyka, serkiem koperkowym i warzywami
Śniadanie
Muffiny jajeczne z wazywami, serem feta, bułeczką pełnoziarnistą, sosem chrzanowym i marchewką
II śniadanie
Serniczki z musem porzeczka - rabarbar
Obiad
Kurczak w sosie słodko-kwaśnym z ryżem basmati i surówką z rzepy
Podwieczorek
Owsiane batoniki z czekoladą
Kolacja
Faszerowana papryka z sosem ziołowym posypana natką pietruszki
Śniadanie
Granola orzechowa z jogurtem proteinowym i sosem wiśniowym
II śniadanie
Mini sałatka grecka z oliwkami i serem feta
Obiad
Pieczeń rzymska ala kebab z ziemniaczkami i surówką waldorf
Podwieczorek
Sypana szarlotka
Kolacja
Makaron a’la bolognese z czerwoną soczewicą, parmezanem i rukolą spaghetti pełnoziarniste
Śniadanie
Smalczyk z fasoli z bułeczką z ziarnami i świeżymi warzywami
II śniadanie
Jogurt proteinowy z musli z nasionami chia i chipsem kokosowym
Obiad
Kurczak pod pieczarkową pierzynką z ryżem z groszkiem i surówką z białej kapusty
Podwieczorek
Ciasto porzeczkowy las
Kolacja
Placuszki owsiane z twarogiem wędzonym z sosem jogurtowo-ziołowym
Śniadanie
Kokosowa kasza gryczana z siemieniem lnianym, twarożkiem proteinowym i frużeliną wiśniową
II śniadanie
Krem z pomidorów z pieczonym czosnkiem i oliwą ziołową
Obiad
Udko z kurczaka w miodzie z rozmarynem z kaszą bulgur i mizerią
Podwieczorek
Ciasto śnieżny puch
Kolacja
Panini caprese z szarpaną mozzarellą, szynką drobiową, pomidorami i zielonym pesto
Śniadanie
Medialony z warzywami i boczkiem podawane z pieczywem razowym i jogurtem koperkowym
II śniadanie
Czekoladowo- cynamonowy pudding proteinowy ze skyrem i płatkami migdałów
Obiad
Szynka w sosie śliwkowym z kaszą pęczak i surówką z marchewki i pora
Podwieczorek
Trufle czekoladowo- orzechowe
Kolacja
Babka ziemniaczana z sosem chrzanowym i ogórkiem kiszonym
Śniadanie
Ciabatta bolońska z pieczonym indykiem, serkiem bazyliowym i świeżymi warzywami
Obiad
Włoski makaron carbonara z boczkiem, rukolą i płatkami parmezanu
Kolacja
Pierogi ukraińskie z okrasą i warzywami
Śniadanie
Pancakes z twarożkiem waniliowym i truskawkami
Obiad
Pieczony schab z sosem własnym, tłuczonymi ziemniakami i surówką z buraków
Kolacja
Sałatka Gyros z kurczakiem, ogórkiem konserwowym, czerwona cebulką i sosem czosnkowy
Śniadanie
Muffiny jajeczne z wazywami, serem feta, bułeczką pełnoziarnistą, sosem chrzanowym i marchewką
Obiad
Kurczak w sosie słodko-kwaśnym z ryżem basmati i surówką z rzepy
Kolacja
Faszerowana papryka z sosem ziołowym posypana natką pietruszki
Śniadanie
Tatar z suszonych pomidorów z pieczywem razowym i surówką szwedzką
Obiad
Pieczeń rzymska ala kebab z ziemniaczkami i surówką waldorf
Kolacja
Makaron a’la bolognese z czerwoną soczewicą, parmezanem i rukolą spaghetti pełnoziarniste
Śniadanie
Smalczyk z fasoli z bułeczką z ziarnami i świeżymi warzywami
Obiad
Kurczak pod pieczarkową pierzynką z ryżem z groszkiem i surówką z białej kapusty
Kolacja
Hiszpański kociołek z chorizo i ciecierzycą
Śniadanie
Naleśniki z twarożkiem daktylowo-bananowym z sosem wiśniowym
Obiad
Udko z kurczaka w miodzie z rozmarynem z kaszą bulgur i mizerią
Kolacja
Panini caprese z szarpaną mozzarellą, szynką drobiową, pomidorami i zielonym pesto
Śniadanie
Medialony z warzywami i boczkiem podawane z pieczywem razowym i jogurtem koperkowym
Obiad
Szynka w sosie śliwkowym z kaszą pęczak i surówką z marchewki i pora
Kolacja
Babka ziemniaczana z sosem chrzanowym i ogórkiem kiszonym
Śniadanie
Pasta jajeczna ze szczypiorkiem, keto pieczywem i warzywami
Obiad
Pierś z kurczaka w sosie serowym z brokułem i fasolką szparagową
Kolacja
Keto pizza z salami i warzywami
Śniadanie
Pasta z tuńczyka z keto pieczywem i warzywami
Obiad
Schab w sosie pieczarkowym z pieczoną brukselką z płatkami migdałów
Kolacja
Muffiny jajeczne z papryką, serem feta i sosem czosnkowym
Śniadanie
Keto grecka sałatka
Obiad
Keto placki z cukini z serem mozzarella i sosem ziołowym
Kolacja
Wędzona pasta rybna z keto pieczywem i świeżymi warzywami
Śniadanie
Omlet z boczkiem z keto pieczywem i warzywami
Obiad
Keto burrito bowl z sosem awokado
Kolacja
Zupa krem kalafiorowo-czosnkowa
Śniadanie
Serek łososiowy z keto pieczywem ze słonecznikiem i warzywami
Obiad
Keto butter chicken z ryżem z kalafiora i fasolką szparagową
Kolacja
Sałatka Cezar z boczkiem, parmezanem i kiełkami słonecznika
Śniadanie
Jajecznica z boczkiem, keto pieczywem i warzywami
Obiad
Pierś z kurczaka z sosem koperkowym i surówką z białej kapusty
Kolacja
Pieczone kotlety z kalafiora w serowej panierce posypane natką pietruszki na mixie sałat z sosem czosnkowym
Śniadanie
Kanapka z pieczoną piersią indyka, majonezem i warzywami
Obiad
Szynka wieprzowa w sosie szpinakowym, nasionami słonecznika i warzywami na parze
Kolacja
Keto muffiny jajeczne boczkiem i warzywami, sosem ziołowym i słupkami selera
Śniadanie
Ciabatta bolońska z pieczonym indykiem, serkiem bazyliowym i świeżymi warzywami
II śniadanie
Waniliowy pudding chia z musem truskawkowym
Obiad
Indyk z żółtym ryżem curry i warzywami
Podwieczorek
Czekoladowe ciasto z ciecierzycy
Kolacja
Pierogi ukraińskie z okrasą i warzywami
Śniadanie
Pancakes z twarożkiem waniliowym i truskawkami
II śniadanie
Zupa krem z cukini
Obiad
Pieczona pierś z kurczaka w sosie musztardowym z kaszą pęczak i surówką z marchwi
Podwieczorek
Kruszone ciasto marchewkowe z jogurtem cynamonowym i orzechami włoskimi
Kolacja
Sałatka Gyros z kurczakiem, ogórkiem konserwowym, czerwona cebulką i sosem czosnkowym
Śniadanie
Muffiny jajeczne z wazywami, serem feta, bułeczką pełnoziarnistą, sosem chrzanowym i marchewką
II śniadanie
Pieczona owsianka z masłem orzechowym i bananami
Obiad
Kurczak w sosie słodko-kwaśnym z ryżem basmati i surówką z rzepy
Podwieczorek
Sernik Snickers
Kolacja
Faszerowana papryka z sosem ziołowym posypana natką pietruszki
Śniadanie
Tatar z suszonych pomidorów z pieczywem razowym i surówką szwedzką
II śniadanie
Zupa krem z soczewicy z dynią i kolendrą
Obiad
Pieczeń rzymska ala kebab z ziemniaczkami i surówką waldorf
Podwieczorek
Sypana szarlotka
Kolacja
Sałatka z rukolą, czerwoną fasolą, papryką żółtą
Śniadanie
Smalczyk z fasoli z bułeczką z ziarnami i świeżymi warzywami
II śniadanie
Smoothie truskawkowo-bananowe bez laktozy
Obiad
Kurczak pod pieczarkową pierzynką z ryżem z groszkiem i surówką z białej kapusty
Podwieczorek
Ciasto porzeczkowy las
Kolacja
Hiszpański kociołek z chorizo i ciecierzycą
Śniadanie
Pasta z zielonego groszku z bułką i papryką czerwoną
II śniadanie
Krem z pomidorów z pieczonym czosnkiem i oliwą ziołową
Obiad
Udko z kurczaka w miodzie z rozmarynem z kaszą bulgur i mizerią
Podwieczorek
Ciasto śnieżny puch
Kolacja
Panini caprese z szarpaną mozzarellą, szynką drobiową, pomidorami i zielonym pesto
Śniadanie
Medialony z warzywami i boczkiem podawane z pieczywem razowym i jogurtem koperkowym
II śniadanie
Hummus buraczany ze słupkami warzyw
Obiad
Szynka w sosie śliwkowym z kaszą pęczak i surówką z marchewki i pora
Podwieczorek
Trufle czekoladowo- orzechowe
Kolacja
Babka ziemniaczana z sosem chrzanowym i ogórkiem kiszonym
Śniadanie
Czekoladowa owsianka z siemieniem lnianym, twarożkiem cynamonowym i pieczonymi śliwkami
II śniadanie
Sałatka Cezar z kurczakiem
Obiad
Włoski makaron carbonara z boczkiem, rukolą i płatkami parmezanu
Podwieczorek
Pizzowe kąski cukiniowe
Kolacja
Pasta z tofu i suszonymi pomidorami z pieczywem razowym i ogórkiem kiszonym
Śniadanie
Naleśniki pełnoziarniste ze szpinakiem, serem feta i pomidorkami koktajlowymi
II śniadanie
Jogurt straciatella z musli orzechowym
Obiad
Pierś z kurczaka w sosie pietruszkowo-pieczarkowym z kaszą gyrczaną i surówką z czerwonej kapusty
Podwieczorek
Patyczki warzywne z dipem z sera feta
Kolacja
Kanapki z pieczoną piersią indyka, serkiem koperkowym i warzywami
Śniadanie
Muffiny jajeczne z wazywami, serem feta, bułeczką pełnoziarnistą, sosem chrzanowym i marchewką
II śniadanie
Serniczki z musem porzeczka - rabarbar
Obiad
Pierś z kurczaka w pomidorowym sosie z ryżem brązowym z groszkiem i ogórkiem kiszonym
Podwieczorek
Owsiane batoniki z czekoladą
Kolacja
Faszerowana papryka z sosem ziołowym posypana natką pietruszki
Śniadanie
Granola orzechowa z jogurtem proteinowym i sosem wiśniowym
II śniadanie
Mini sałatka grecka z oliwkami i serem feta
Obiad
Pulpeciki drobiowe w kokosowym sosie curry z ryżem brązowym i kalafiorem na parze
Podwieczorek
Jarskie przekąski z pieczywem i warzywami
Kolacja
Serek wiejski ze szczypiorkiem z pieczywem razowym i warzywami
Śniadanie
Smalczyk z fasoli z bułeczką z ziarnami i świeżymi warzywami
II śniadanie
Jogurt proteinowy z musli z nasionami chia i chipsem kokosowym
Obiad
Kurczak pod pieczarkową pierzynką z ryżem z groszkiem i surówką z białej kapusty
Podwieczorek
Budyń z komosy ryżowej z gruszką
Kolacja
Placuszki owsiane z twarogiem wędzonym z sosem jogurtowo-ziołowym
Śniadanie
Kokosowa kasza gryczana z siemieniem lnianym, twarożkiem proteinowym i frużeliną wiśniową
II śniadanie
Orientalna zupa z soczewicy z nasionami słonecznika
Obiad
Gulasz z indyka z warzywami i kaszą pęczak
Podwieczorek
Ciasto wiśniowo orzechowe z niskim IG
Kolacja
Makaron pełnoziarnisty z cukinią, brokułem i suszonymi pomidorami
Śniadanie
Medialony z warzywami i boczkiem podawane z pieczywem razowym i jogurtem koperkowym
II śniadanie
Czekoladowo- cynamonowy pudding proteinowy ze skyrem i płatkami migdałów
Obiad
Pulpeciki drobiowe w sosie z cukinii i gorgonzoli z kaszą bulgur i fasolką szparagową
Podwieczorek
Sałatka z winogronami i mozzarellą
Kolacja
Gryczana fritatta z zielonymi warzywami, sosem ziołowym i słupkami selera
Śniadanie
Pudding orkiszowy na słodko z frużeliną truskawkową i płatkami migdałów
II śniadanie
Buraczana pasta z fasoli z pieczywem chrupkim pełnoziarnistym i warzywami
Obiad
Dorsz w sosie greckim z kaszą bulgur natką pietruszki z brokułem na parze
Podwieczorek
Czekoladowe ciasto z ciecierzycy
Kolacja
Kotlety brokułowe z sosem tzatziki
Śniadanie
Pancakes z twarożkiem waniliowym i truskawkami
II śniadanie
Pasta z awokado z wędzoną papryką z nachosami
Obiad
Pieczona miruna w sosie maślano-cytrynowym z kuskusem perłowym i surówką z czerwonej kapusty
Podwieczorek
Kruszone ciasto marchewkowe z jogurtem cynamonowym i orzechami włoskimi
Kolacja
Sałatka z selerem naciowym, ziołowym omletem jajecznym i pestkami dyni
Śniadanie
Pasta z czerwonej kapusty z pieczywem razowym i żółtą papryką
II śniadanie
Pieczona owsianka z masłem orzechowym i bananami
Obiad
Dorsz z sosem chimichurri z kaszą bulgur i ziołową fasolką szparagową
Podwieczorek
Sernik Snickers
Kolacja
Pierogi ukraińskie z okrasą i surówką z białej kapusty
Śniadanie
Tatar z suszonych pomidorów z pieczywem razowym i surówką szwedzką
II śniadanie
Pieczywo chrupkie z hummusem czosnkowym
Obiad
Morszczuk w sosie chrzanowo- koperkowym z komosą ryżową i warzywami na parze
Podwieczorek
Sypana szarlotka
Kolacja
Makaron a’la bolognese z czerwoną soczewicą, parmezanem i rukolą spaghetti pełnoziarniste
Śniadanie
Twarożek ze szczypiorkiem, papryką i bułeczką
II śniadanie
Owoce pod owsianą kruszonką
Obiad
Dorsz na puree dyniowym z kaszą bulgur i surówką z kapusty kiszonej z siemieniem lnianym
Podwieczorek
Ciasto porzeczkowy las
Kolacja
Wegańska sałatka gyros z tofu
Śniadanie
Naleśniki z twarożkiem daktylowo-bananowym z sosem wiśniowym
II śniadanie
Krem z pomidorów z pieczonym czosnkiem i oliwą ziołową
Obiad
Makaron z tuńczykiem, rukolą i selerem naciowym
Podwieczorek
Ciasto śnieżny puch
Kolacja
Kanapki z gruszką i serem camembert podane ze świeżymi warzywami i sosem żurawinowym
Śniadanie
Warzywna pasta z ciecierzycy z pieczywem razowym i ogórkiem kiszonym
II śniadanie
Pudding z tapioki z frużeliną truskawkowo-wiśniową i płatkami migdałów
Obiad
Curry z grochu i marchewki z ryżem brązowym
Podwieczorek
Trufle czekoladowo- orzechowe
Kolacja
Babka ziemniaczana z sosem chrzanowym i ogórkiem kiszonym